function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

טארט עם קרם פטיסייר ופירות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 29 ביוני
  • זמן קריאה 1 דקות

בצק פריך וזהוב, מלית מתוקה ומלא פירות טריים


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


תבנית טארט עגולה בקוטר 20-22 ס"מ


לקלתית:

150 גרם קמח לבן

50 גרם אבקת סוכר

100 גרם חמאה קרה

1 חלמון מביצה L


קרם פטיסייר:

250 מ"ל חלב

25גרם סוכר

2 חלמונים

25 גרם קורנפלור


אופן הכנה:

מכינים את הקלתית: במעבד מזון מעבדים קמח, חמאה, אבקת סוכר ומלח לפירורי בצק במרקם חולי. מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד, מוסיפים 1-2 כפיות מים קרים. מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות, אוספים לכדור ומשטחים בידיים (רק כדי שיהיה קל יותר לרדד אחר כך). עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.

על משטח עבודה מקומח קלות (או בין שני ניירות אפייה) מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. בעזרת ליפוף הבצק על המערוך, מעבירים את הבצק לתבנית ומצמידים היטב לתחתית ולשוליים ליצירת זווית ישרה. מנקבים מעט חורים בקלתית באמצעות מזלג. מעבירים את הקלתית למקפיא לפחות לחצישעה.

מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים על הטארט הקפוא נייר אפייה עם משקולות אפייה או קטניות ואופים 20 דקות. מסירים בזהירות את נייר האפייה עם המשקולות ואופים 5-10 דקות, עד שהקלתית מזהיבה. מצננים לחלוטין.

מכינים את הקרם:

בסיר מניחים מביאים את כל החומרים וטורפים ללא הפסקה על שזה מבעבע .

מעבירים את הקרם לקערה , מכסים את פני הקרם עם ניילון נצמד כדי למנוע היווצרות קרום ומצננים במקרר לפחות לשעתיים ומקשטים בפירות ברגע ההגשה.


הטארט במיטבו מיד לאחר הכנתו. הוא נשמר עד 3 ימים במקרר בכלי אטום.



תגובות


תגובות:

bottom of page