function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

טארט עגבניות משגע

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 15 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

טארט חגיגי של עגבניות בכל מיני צבעים.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


טארט עגבניות 1 גדול


מצרכים:

חבילה בצק עלים מופשרת במקרר/ מצונן של שמרית מהמקרר

למלית:

1/2 קופסא גבינת שמנת זיתים/ריקוטה/שום בצל- מה שאתם אוהבים

1 בצל סגול

פלפל חריף ירוק/צילי

עגבניות יפות במלא צבעים/ אפשר גם עגבניות שרי

מלח ופלפל

אפשר להוסיף ממרח פסטו 😊


לקישוט:

לפני האפייה- ביצה ושומשום

עלי בזיליקום טריים- לאחר אפייה


אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל 200 מעלות.

2.על מגש עם נייר אפיה פותחים את הבצק עלים, חותכים רצועות ומניחים בצדדים של המלבן- כמו בסרטון(בעצם יוצרים מסגרת)

3.מורחים על פני הבצק את הגבינה ומשאירים שוליים נקיים

4.מסדרים על העגבניות, הבצל, הפלפל חריף בצורה חופשית ואז מפזרים מלח פלפל לפי הטעם.

5.מורחים ביצה בצדדים על הרצועות שחתכנו, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור בין 15-25 דקות עד שזהוב ויפה.

6. מקשטים בבזיליקום ומגישים חם.


תהנו!



תגובות


תגובות:

bottom of page