נעים להכיר
שמי נעה עינת, קונדיטורית צעירה, בוגרת קונדיטורית" בישולים״.
הרומן שלי עם אפייה החל בגיל 12, העוגה הראשונה שהכנתי הייתה עוגת שמרים ומאז התאהבתי באפייה.
עברו כמה שנים, שנים מלאות אפייה, מלאות תשוקה, מלאות בעיניים זורחות מרוב אושר, מלאות התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.
מה חדש?
סדנת שמרים
נלמד איך להכין עוגות שמרים, סינרולים, גביניות ורוגלך.
אפייה נכונה ואיך לקבל את התוצאה המושלמת.

בין לקוחותיי
שוברי מתנה



לקוחות מספרים