function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

שלרם עיראקי של השמחות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 25 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

כל העיראקים תגידו לי רק אם זה לא מזכיר לכם ילדות, בית סבתא/אמא.

שהייתי קטנה, ועד היום כשסבתא קטי מכינה שלרם כל השכנים מריחים, אני זוכרת שכשהייתי קטנה העלייה במדרגות הייתה גורמת לי לי להיכנס לתת לה נשיקה ולרוץ ישר לסיר שמחכה רק לי.

אז אם אתם עיראקים כנסו להכין:) ואם אתם לא אז עוד יותר! כי תתכוננו להתאהב.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת

מצרכים:

4 לפתות

3שקיקי תה קלאסי רגיל

1/2 כוס סילאן

3תמרים מג'הול

4 כפות סוכר

מים לכיסוי הלפתות- אין כמוך מדוייקת כי מוסיפים לפי הצורך.


התהליך הכנה ממש קל- בואו נתחיל:

1. שוטפים את הלפתות טוב טוב, אפשר לקלף אותם, אני לא מקלפת.

2. חותכים את הצדדים ואז חותכים לשמיניות גדולות,ומכניסים לסיר עם מים שמכסה את הלפתות, ומביאים לרתיחה.

3. מבשלים כמה דק עד שמתחיל להיות קצף למעלה, שופכים את המים והקצף לכיור וממלאים במים חדשים ונקיים.

4. מוסיפים את כל שאר החומרים מעל הלפתות, חשוב שהן יהיו מכוסות במים בכל מהלך הבישול.

5. מבשלים על אש נמוכה למשך 6-8 שעות - חשוב לבדוק מידי פעם שיש מספיק מים שמכסים את הלפתות, אם צריך תוסיפו .


מה אני אגיד לכם זה המעדן חורף שלנו העיראקים, אוכלים חם, נהנים מריח שמגיע עד השכנים .



תגובות


תגובות:

bottom of page