function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

רוסטביף חגיגי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 13 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

רוסטביף עסיסי וטעים ב-10 דק׳ עבודה!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

נתח בשר מוכן לרוסטביף במשקל 1.5 ק"ג מבת הקצב

2 כפות שמן זית לתפוחי אדמה

2 כפות חרדל דיזיון / או חלק

2-3 שיני שום טריים כתושים ביחד עם התפוחי אדמה

ענפי עשבי תיבול (מרווה / רוזמרין / תימין)

מלח / פלפל שחור


תהליך ההכנה:

לחמם תנור על 220 מעלות

להניח את נתח הבשר על מחבת לצריבה קלה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.

על תבנית עם נייר אפייה שמים תפוח אדמה ושום, יכולים לשים כל ירק שבא לכם.

מניחים את הבשר מעל כדי שכל הנוזלים יטפטפו על הירקות.

מורחים בחרדל

מקשטים ברוזמרין.

מכניסים את הבשר לצליה בתנור כ- 20 דקות ועוד 10 דק ב180 מעלות.

מכבים את התנור, נותנים לנתח כמה דקות מנוחה בתנור עד שכל הנוזלים יספגו בבשר.


פורסים מסדרים יפה ומגישים.

*אפשר גם לקרר אותו ולפרוס ממש דק לכריך מושלם.


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page