function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

רוזלך חלומי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 6 במאי 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

רוזלך עננים של אושר- ביקשתם מתכונים קלים ומושחתים קיבלתם! רק תיזהרו כי זה ממכר בטירוף


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


45-50 יחידות


מצרכים:

3 כוסות(420 גר׳) קמח פיצה

25 גרם שמרים טריים או 9 גרם יבשים

30 גרם שמן זית

1 כוס (240 מ״ל) מים פושרים

רבע כפית מלח


למילוי: נוטלה


אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת הבצק- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, שמרים, שמן ומים ומערבבים עד לבצק, לאחר שקיבלתם בצק שמרים את המלח ולשים עוד 6-10 דק.

מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים אותו להתפחה של 30-45 דק.

לאחר שתפח מוציאים אותו אל משטח העבודה ומחלקים אותו ל4 כדורים.

מחממים תנור ל200 מעלות ורק אז מתחילים לרדד כל כדור לעלה דק.

מורחים נוטלה ומגלגלים לגליל.

פורסים פרוסות ואופים אותם 5 דק בלבד! הצבע אמור להיות בהיר אחרת הם מתייבשים.

בטאבון- דקה גג

מפזרים אבקת סוכר, אוכלים חם ונהנים .


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page