function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

רוגלך פרעצל

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 10 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 2 דקות

עודכן: 7 באוג׳

רוגלך פרצל מושלם- אם יכולתי לספור את כמות הפעמים שאמרתי מושלם בסירטון היה :) טוב נו זה ברור שזה בין הדברים הכי טעימים שאכלתי לאחרונה.

אז כנסו למטבח מהררררר !


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


ל‫בצק:‬

500 גרם קמח לבן/ קמח לחם/ קמח מניטובה

כף שטוחה שמרים יבשים או 25 גרם שמרים טריים

180 גרם(3/4כוס) חלב

40 גרם סוכר(4 כפות) סוכר

2 ביצים‬

¼ כפית מחית וניל

100 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות‬

‫קורט מלח‬


למילוי החלומי:

150 גרם חמאה מומסת

150 גרם סוכר לבן

75 גרם אבקת שקדים

75 גרם אבקת קקאו

100 גרם נוטלה


לטבילה לפני האפיה:

2 ליטר מים

2-3 כפות סילאן/סוכר חום�

50 גרם סודה לשתיה

‫לזיגוג לאחר האפייה סירופ סוכר-‬

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים

ֿ

אופן ההכנה:

‫בצק:

-בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות נמוכה- קמח, שמרים,ביצים,מחית וניל, סוכר, חלב

-לאחר קבלת בצק מוסיפים חמאה קרה קוביה קוביה ואת המלח ולשים 5 דק׳ עד שהחמאה נטמעת בבצק,

-מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה בטמפ׳ החדר ומעבירים לקירור של חצי שעה.

למלית:

-מערבבים את כל החומרים ביחד, אם המלית מתייצבת ברגע שאתם צריכים להשתמש בה- תחממו אותה טיפה במיקרו.

מעצבים:

-‫מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים,‬

-‫כל כדור מרדדים למלבן דק ובעזרת פלטה מורחים חצי מהמלית,‬

‫-מקפלים את הבצק ל2 לאורך ומרדדים ושב עד שהוא דק, אין בעיה אם יוצא טיפה מילוי.

-בעזרת גלגלת פיצה מחלקים את הבצק למשולשים , מגלגלים את הרוגלכים מהרחב לצר תוך כדי שמותחים כל הזמן כדי שיהיו עוד ועוד שכבות.

-מניחים על ריבועי ניירות אפייה.

-מרתיחים את התערובת של המים עם הסודה לשתייה והסוכר חום.

-טובלים את הרוגלך חצי דקה מכל צד, מניחים על מגש.

-‫מחממים תנור ל180 מעלות ‫וכשמכניסים את הרוגלך ל10-12 דק להשחמה.

- מכינים את סירופ הסוכר, ‫מביאים לרתיחה מורידים מהאש ומצננים.‬

-מיד שהרוגלך יוצא מברישים אותו בסיר סוכר.


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page