function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

קרמבו ביתי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 22 בדצמ׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

האושר האולטימטיבי.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים לקרמבו-אוריאו:

קופסא 1 של אוריאו עם 16 יחידות


למרנג השוויצרי:

120 גרם חלבון-מ3 ביצים

250 גרם סוכר


לציפוי:

150 שוקולד מריר/חלב/לבן לציפוי הקרמבאוריאו + כף שמן


אופן הכנה:

1.מסדרים את העוגיות על רשת שמתחתיה יש מגש עם נייר אפייה.

2.שמים בקערת המיקסר את החלבונים והסוכר.

3. שמים את קערת המיקסר על סיר עם מעט מים(בן מארי). חשוב שהמים לא יגעו בתחתית הקערה.

4. טורפים כל הזמן וכאשר התערובת מגיעה לבין 60 ל-70 מעלות או שאין תחושה של גרגירים באצבעות מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים על מהירות גבוה עד שיש קצף חזק ומבריק, בערך 10 דקות.

5.מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק ומזלפים תלוליות על העוגיות.

6.מכניסים למקפיא ל10 דק


לציפוי:

1. ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרו ומוסיפים כף שמן.

2.ושופכים מעט כל כל קרמבואוריאו שיושבים על הרשת -עד שמצפים את כולו, או חצי לבחירתכם.

3. מחכים מעט שכל השוקולד יטפטף.

4.מעבירים להתייצבות במקפיא ומגישים.


תהנו!



תגובות


תגובות:

bottom of page