function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

קיש בצל חלומי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 5 ביוני 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בנינו אי אפשר חג שבועות בלי קיש, שזה בעצם טארט מלוח.

אז קבלו מתכון מושלם לקיש בצל עם מלא גבינות.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


בצק פריך מלוח לתבנית בקוטר 16-20:

270 גרם קמח

כפית מלח

180 גרם חמאה קר חתוכה לקוביות

30 גרם מים קרים


רויאל:

125 גרם שמנת מתוקה

1 ביצה

מלח ופלפל


מלית בצל:

3 יח' בצלים בינוניים

1 יח' כרישה קטנה

50 גרם חמאה

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

100 גרם גבינה בולגרית

50 גרם גבינת פטה/מוצרלה

מלח ופלפל

טימין


בצק פריך מלוח:

-במיקסר עם גיטרה מערבבים את הקמח, המלח וקוביות החמאה עד קבלת מרקם פירורי.

-מוסיפים את המים ומעבדים עד קבלת בצק אחיד.

-יוצרים מלבן עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של לפחות חצי שעה במקרר.


רויאל:

מערבבים את כל החומרים יחד במטרפה ומניחים בצד.

מלית בצל:

- מקלפים את הבצלים ופורסים דק.

-מטגנים את הבצלים עם החמאה ומעט מלח עד שהם מתרככים ומקבלים צבע כהה. מתבלים ומקררים. מערבבים את הבצלים המבושלים עם כל הגבינות.


הרכבה:

מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ ומכניסים לרינג המונח ע"ג נייר אפייה על מגש על פשוט בתבנית פאי סגורה ולא רינג

מורידים את הקצוות ומקפיאים ל- 15 דק.

מחממים תנור ל180 מעלות, ממלאים את הקילתית בבצלים ויוצקים פנימה את הרויאל.

מכניסים לתנור ואופים כ- 20-30 דקות..


ואל תשכחו לשלוח לי איך יצא♥️




תגובות


תגובות:

bottom of page