פונדנט שוקולד חם
- noa einat
- 17 בנוב׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
מתחילים ימים מלאי גשם זה אומר שהחורף פה! אני בטוחה שיש רגעים שאתם מחפשים משהו חם, שוקולדי, מנחם ומפנק.
אז פונדנט שוקולד זה בול הדבר! 🍫

חומרים-ל6 מנות:
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד
4 ביצים
100 גרם סוכר
3 וחצי כפות קמח
קורט מלח
תוספות- שוקולד לבן/מקופלת ועוד.
תהליך הכנת הפונדנט:
1.מחממים תנור ל180 מעלות.
2.ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד.
3. מוסיפים את הסוכר תוך כדי טריפה, מוסיפים את הביצים
4.טורפים טוב טוב ושהתערובת חלקה מוסיפים את הקמח והמלח.
5. לגבי התבניות- אני אופה בתבנית חד פעמית אישית, אפשר בכוסות חרסינה אם הן מתאימות לחום שבתנור, ואפשר בתבנית של מאפינס אבל יהיה יותר קשה להעביר לצלחת בלי שכל השוקולד ישפך.
6. שופכים מן התערובת עד 1/2 גובה לכל תבנית, מוסיפים שוקולד לבן, מכסים עוד 3/4 גובה של התבנית.
7. אופים במשך 10-13 דקות.
8. ישר הופכים על צלחת, קצת אבקת סוכר ואוכלים.
ניתן להוסיף קצפת או גלידה בצד אבל אפשר גם לאכול ככה ולהנות מכל רגע.
תהנו♥️




תגובות