top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת תפוחים, קינמון ויוגורט

אומנם קיץ וחום אימים בחוץ אבל אין כמו ריח של קינמון, תפוחים ואיזה בחושה טובה ושווה.


אז קדימה למתכון:

(תבנית עגולה עם חור באמצע קוטר 24)

 

מצרכים:

5 ביצים L 350 גרם סוכר לבן 300 גרם שמנת חמוצה/יוגורט 180 גרם שמן קנולה 250 קמח תופח 2 תפוחים חתוכים, מקולפים :מבושלים עם 20 גרם סוכר,20 גרם חמאה ומעט קינמון שטרוייזל : מערבבים ביחד הכול ביחד 50 גרם קמח לבן 50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם סוכר לבן


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל160 מעלות.

  • מקלפים וחותכים לקוביות 2 תפוחים ירוקים, מערבבים עם 20 גרם סוכר, 20 גרם חמאה וקינמון ומבשלים עד שהם מתרככים.

  • מפרידים את התפוחים מהרוטב ומקררים מעט.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר, היוגורט, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים 1/2 מהתערובת לתבנית משומנת היטב, מפזרים חצי מהתערובת של התפוחים שופכים מעט רוטב ואת שאר המסה.

  • לסיום מפזרים על שאר התפוחים והשטרוייזל .

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 35-40 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ומגישים.

בתאבון!


397 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page