function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת גבינה מפוצצת חלבון

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 21 באוג׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגת גבינה מפוצצת חלבון עם המוצרים של @sweetango_il ! תיראו איזה מרקם להתעלף!



ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים לעוגה בתבנית 26:

6ביצים L בטמפרטורת החדר

4 גביעי מעדן פרו וניל/ קלאסי- 25 גרם חלבון

4כפות קורנפלור גדושות

4כפות אינסטנט פודינג ושל סוויטנגו

1כוס תחליף סוכר של סוויטנגו

1כפית תמצית וניל/מחית וניל- אני השתמשתי באבקת וניל

*** ניתן להוסיף גרדת לימון- לא חובה


אופן הכנה:

1. מדליקים את התנור ל200 מעלות בתוכנית אפייה.

2. מערבבים בקערה גדולה את המעדנים, הפודינג, וניל, חלמונים, קורנפלור וחצי מכמות התחליף סוכר עד לתערובת חלקה.

3. מקציפים את החלבונים ביחד עם שאר תחליף הסוכר עד לקבלת קצפת תפוחה. בנתיים מדליקים תנור ל-200 מעלות טורבו

4. מקפלים את 2 התערובות ביחד עד לתערובת חלקה- בעדינות בעדינות

5.העברה לתבנית אפייה בקוטר 26 עם נייר אפייה.

6.מכניסים לתנור ל10 דק בחום של 200 מעלות ואז שעה וחצי- שעתיים ב150 מעלות עד לעוגה זהובה ויציבה.

7. משאירים בתנור כבוי למשך שעה ואז לילה במקרר.


תהנו:) זה המתכון הכי מפוצץ חלבון שיהיה פה🫣




תגובות


תגובות:

bottom of page