top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות אמסטרדם

עודכן: 23 במאי 2020

זמן הקורונה גורם לי להיכנס הרבה למטבח, ובעיקר לא להפסיק לאפות. בימים האחרונים האחיינית שלי אצלי, והיא מכורה לשוקולד. החלטתי שזה הזמן המושלם להיכנס איתה למטבח ולהכין את העוגיות המושלמות האלה.





חומרים ל25 עוגיות

200 גרם חמאה קרה 150 גרם סוכר חום דמררה 100 גרם סוכר לבן 2 ביצים

כפית תמצית וניל כפית אבקת סודה לשתייה חצי כפית מלח 250 גרם קמח לבן 55 גרם קקאו 20 גרם קורונפלור פרלינים שוקולד לבן לעוגיות אמסטרדם- ניתן להשיג בחנויות אפייה אופן הכנה: * מחממים תנור ל170 מעלות. * בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה עם הסוכר חום והלבן, למשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת קרמית. *מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד שהן נטמעות, מוסיפים את הוניל וממשיכים לערבב. * מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, הקורונפלור והקקאו והמלח. ומערבבים במהירות איטית . *יוצרים עיגולים של 20 גרם כל עיגול ומשטחים אותם מעט בידיים. *יוצרים עיגול מ2 כדורים באמצע שמים פרלין שוקולד לבן. *מניחים על תבנית אפייה במרווחים גדולים. *אופים 8-10 דקות לעוגיות בינוניות.

1,449 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page