function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

סופגניות עם קרם פטיסייר ופירות אדומים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 25 בדצמ׳ 2024
  • זמן קריאה 2 דקות

תדמיינו סופגניה חמה, פריכה מבחוץ, ממולאת בקרם פטיסייר עשיר, פירות אדומים טריים וטעימים.

כל ביס הוא חגיגה של טעמים: מתוק, חמוץ, קרמי ופריך.

אז אם אתם רוצים להרים את הרמה ולהשאיר רושם, הנה המתכון שיעשה לכם את זה בגדול!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


לסופגניות- 15 יחידות:

½3 כוסות (500 גרם) קמח לבן

½ שקית (25 גרם) שמרים טריים או 8 גרם שמרים יבשים

⅓ כוס (70 גרם) סוכר

½ כפית מחית וניל או 1 כפית תמצית וניל

1 ביצה בגודל L

50 גרם חמאה, מומסת

1 כוס (240 גרם) חלב

1 כפית מלח


לטיגון:

שמן צמחי


למילוי ולקישוט:

קרם פטיסייר,ריבה או ממרח שאוהבים

פירות אדומים

סוכר


אופן הכנה:

2.בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים, מוסיפים סוכר, וניל, ביצה, חמאה וחלב ולשים במהירות בינונית כ-8 דקות, לבצק חלק ואחיד.

2.מוסיפים מלח ולשים 2 דקות נוספות. משמנים מעט את פני הבצק ומכסים בניילון נצמד.

3.מתפיחים בטמפרטורת החדר כ-45 דקות (אפשר גם להתפיח במקרר כ-6 שעות).

4.מחלקים את הבצק על משטח העבודה לכדורים במשקל 60 גרם (אפשר גם במשקל 30 גרם למיני סופגניות). חשוב לכדרר את הכדורים היטב כך שגם התחתית תהיה חלקה.

5.חותכים נייר אפייה לריבועים מעט גדולים יותר מגודל הכדורים, ומניחים כדור על כל ריבוע (לטיגון נוח יותר בהמשך). מכסים בניילון נצמד או במגבת מטבח ומתפיחים 20-30 דקות.

6.מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר עמוק ל160 מעלות.

7.מכניסים את הסופגניות לשמן עם ריבוע נייר האפייה. ברגע שהניר האפייה משתחרר, מסירים בזהירות מהשמן בעזרת מלקחיים.

מטגנים את הסופגניות משני צדיהן עד שהן זהובות ומוציאים ישר לקערה עם סוכר ומצפים מ2 הצדדים.


המתכון לקרם פטיסייר


מרכיבים:

• 500 מ”ל חלב

• 1 כפית מחית וניל

• 4 חלמונים

• 100 גרם סוכר

• 40 גרם קורנפלור


אופן הכנה:

1.מחממים חלב בסיר

2.טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים קורנפלור ומערבבים.

3.מוסיפים בהדרגה חלב חם לתערובת החלמונים, ואז מחזירים לסיר.

4.מבשלים על להבה בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מסמיך ומבעבע.

5.מקררים בטמפרטורת החדר ולאחר מכן במקרר לחצי שעה.

6. מעבירים את לשק זילוף עם צנטר ומניחים בטמפ החדר עד לשימוש.


הרכבה:

ממלאים את הסופגניות מקשטים בריבה ופירות אדומים ומגישים.


תהנו ♥️ חג שמח ומלא בשורות טובות בחג הזה!



תגובות


תגובות:

bottom of page