מוקפץ ירקות ועוף בצ׳יק צ׳ק
- noa einat
- 20 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
כמה כיף זה שאפשר להכין מוקפץ בצ׳יק צ׳ק, הכול במגש של התנור, בלי להשגיח, לערבב ולהתעסק. ביחד עם חזה עוף לארוחת חלבון שווה ומפנקת!

חומרים:
-כל הירקות שבא לכם! אני שמתי גמבה אדומה, גמבה צהובה, גמבה כתומה, גזרים צבעוניים ובצל.
**אפשר גם כרוב, כרובית,פיטריות, ועוד.
-500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
-שום ופלפל חריף כמה שאתם אוהבים
-מעט שמן זית
-מלח גס,פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, צילי גרוס, פלפל שחור.
-4 כפות רוטב סויה דליל
-כף רוטב טראיקי
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מניחים הכול על מגש! מערבבים כדי שהרוטב והתבלינים יגיעו להכול.
מכניסים לתנור ל15-20 דק.
אני אכלתי עם טורטיה אבל זה ילך מעולה גם עם אורז/ איטריות של מוקפץ.
איך אני אוהבת מתכונים קלים! שלוקחים 5 דק עבודה!
אוהבים מתכונים ב5 דק?
תהנו:)
