top of page

מוקפץ ירקות ועוף בצ׳יק צ׳ק

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 20 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

כמה כיף זה שאפשר להכין מוקפץ בצ׳יק צ׳ק, הכול במגש של התנור, בלי להשגיח, לערבב ולהתעסק. ביחד עם חזה עוף לארוחת חלבון שווה ומפנקת!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

-כל הירקות שבא לכם! אני שמתי גמבה אדומה, גמבה צהובה, גמבה כתומה, גזרים צבעוניים ובצל.

**אפשר גם כרוב, כרובית,פיטריות, ועוד.

-500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

-שום ופלפל חריף כמה שאתם אוהבים

-מעט שמן זית

-מלח גס,פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, צילי גרוס, פלפל שחור.

-4 כפות רוטב סויה דליל

-כף רוטב טראיקי


אופן הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

מניחים הכול על מגש! מערבבים כדי שהרוטב והתבלינים יגיעו להכול.

מכניסים לתנור ל15-20 דק.

אני אכלתי עם טורטיה אבל זה ילך מעולה גם עם אורז/ איטריות של מוקפץ.


איך אני אוהבת מתכונים קלים! שלוקחים 5 דק עבודה!

אוהבים מתכונים ב5 דק?

תהנו:)



תגובות:

bottom of page