function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

מוס שוקולד ב-5 דקות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 15 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מכירים את זה שאתם מארחים ויש לכם מלא דברים להכין? או שאתם מארחים ובא לכם להביא קינוח ואולי גם איזה כלי מיוחד במתנה?

קבלו מתכון שווה למוס שוקולד מהיר להכנה! כמובן שאפשר גם להכין פרווה משמנת צמחית או קרם קוקוס.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר

750 גרם שמנת להקצפה 38%- 250 גרם שמנת לשוקולד והשאר להקצפה

לשיכבה הלבנה:

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%

1/4 כפית מחית וניל

1 כף אבקת סוכר

מלא פירות שווים


אופן הכנה:

–בקערה ממיסים את השוקולד עם 250 גרם שמנת מתוקה במיקרו עד להמסה מלאה ומצננים על לשימוש במקרר.

-בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את שאר השמנת מתוקה ומקציפים עד שנוצרת קצפת רכה- קצפת יוגורט.

– מעבירים 1/3 מכמות הקצפת לשוקולד ומקפלים ממש בעדינות בעזרת לקקן

– מוסיפים את שאר הקצפת ומערבבים עד למסה חלקה והומוגנית.

– מעבירים את המוס השוקולדי לקערה גדולה או כוסות קינוחים ומכסים בניילון נצמד לשעתיים לפחות.

– מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל החומרים של השיכבה הלבנה עד לקבלת קצפת יציבה

– מעבירים את הקצפת על המוס מקשטים במלא פירות ומגישים.

***כדי לזרז עניינים תכינו את הקצפת ברגע שסיימתם עם השוקולד ותשמרו בקופסא ואז ישר תקשטו:) רגע לפני שהאורחים מגיעים.


הכנתם? ספרו לי איך יצא 🤍




תגובות


תגובות:

bottom of page