top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

מאפינס שוקולד חלב ואגוזי לוז

המאפינס הבא! רך וטעים ולא תאמינו שהוא קל להכנה. סטיביה הוציאו מוצר חדש שהוא אחד על אחד מסוכר לבן , קל לעבוד איתו והטעם בול אותו טעם, ובנוסף גם אבקת "סוכר" לקישוט ואפייה- כמו סוכר אבל לא.





אז קדימה למתכון:

(חומרים ל12 קאפקייקס)

 

מצרכים:

2 ביצים L 125 גרם סטיביה במרקם סוכר 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח 50 גרם אגוזי לוז 50 גרם שוקולד חלב פצפוצים


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסטיביה, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבניות קאפקייקס משומנות היטב, מפזרים אגוזי לוז ושוקולד ציפס.

  • מכניסים את קאפקייקס לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ואוכלים:).


בתאבון!


141 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page