function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

טורטיית בשר ב-5 דקות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 26 בנוב׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מכירים את זה שמגיע יום רביעי/ חמישי בשבוע ואין לכם כוח להרים סיר כי עוד רגע שישי? המתכון הזה מדוייק בשבילכם! מזל שיש את המוצרים של מאסטר שף שעוזרים לי לתקתק ארוחה ב5 דק וחסר לכם ואתם לא מנסים את הרוטב סרירצ'ה כי הוא ואו .


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

6 טורטיות

200 גרם בשר טחון

בצל בינוני 1

חופן פיטרוזליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

1/2 כפית פפריקה מתוקה, מעט חריפה, מלח, פלפל, 1/2 כפית כמון, מעט כורכום, אפשר להוסיף תבלין שווארמה.


תהליך הכנה:

1.שמים במעבד מזון את כל המרכיבים אפשר עם הבשר או בלי להחלטתכם וקוצצים עד שמתקבלת תערובת קצוצה והומוגנית.

2. מחלקים שווה בשווה בין ה6 טורטיות ומשטחים את הבצק על הטורטיה ממש עד השוליים .

3. מחממים מחבת, שהיא רותחת מניחים את הטורטיה והופכים אחרי שהבשר נצרב כדי שהטורטיה תקבל צבע מהצד השני, לפני שהופכים טיפה לוקצים את הבצק לטורטיה ורק אז הופכים.

4. מגישים עם ירקות, רטבים שווים כמו הרוטב סרירצ'ה של מאסטר שף ומגישים ישר.


תהנו♥️




תגובות


תגובות:

bottom of page