טארט עם קרם שקדים ותפוחים
- noa einat
- 29 בספט׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
בואו נכין טארט קליל עם קרם שקדים ותפוחים, טארט צבעוני וטעים שלא תצליחו להפסיק לאכול אותו!

תבנית רינג בגודל 22 ס״מ של טארט
חומרים:
בצק פריך
150 גרם קמח
50 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה
1 חלמון מביצה L
קרם שקדים
100 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם אבקת שקדים
1 ביצה M
15 גרם רום בהיר – לא חובה
30 גרם קורנפלור
2 תפוחים אדומים
2 תפוחים ירוקים
לקישוט:
30 גרם שקדים פרוסים טבעיים
כף דבש עם כפית מים למריחה להברקה לאחר האפייה
תהליך הכנת הטארט:
1.במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה חתוכה לקוביות מערבבים עד לפירורים , ואז מוסיפים את החלמון ומעבדים עד לבצק- חשוב לא לערבב יותר מידי.
2.מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעה.
3.מרדדים את הבצק לעובי 2-3 מ”מ, לגודל שיהיה גדול מתבנית הטארט כדי שכשנעביר את הבצק יהיה מספיק לשוליים .
4.מעבירים את הבצק לתבנית הטארט, מצמידים את הבצק לשולי התבנית ועם סכין מורידים את השאריות שבולטות בשוליים .
5.לקרם שקדים פשוט מערבבים את כל החומרים ביחד
6. מחממים תנור ל170 מעלות.
7. מזלפים את כל הקרם שקדים על הטארט, מניחים את התפוחים שפרסמו כמו בסירטון .
8. מפזרים שקדים פרוסים ומכניסים לתנור ל25-35 דק עד שהטארט זהוב ויפה
9. לאחר שהטארט יוצא מהתנור מורחים אותו בדבש עם המים כדי שיבריק, אפשר גם עם ריבת מישמש!
תהנו!




תגובות