function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

טארט עם קרם שקדים ותפוחים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 29 בספט׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בואו נכין טארט קליל עם קרם שקדים ותפוחים, טארט צבעוני וטעים שלא תצליחו להפסיק לאכול אותו!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


תבנית רינג בגודל 22 ס״מ של טארט


חומרים:

בצק פריך

150 גרם קמח

50 גרם אבקת סוכר

100 גרם חמאה

1 חלמון מביצה L

קרם שקדים

100 גרם חמאה רכה

100 גרם אבקת סוכר

100 גרם אבקת שקדים

1 ביצה M

15 גרם רום בהיר – לא חובה

30 גרם קורנפלור

2 תפוחים אדומים

2 תפוחים ירוקים


לקישוט:

30 גרם שקדים פרוסים טבעיים

כף דבש עם כפית מים למריחה להברקה לאחר האפייה


תהליך הכנת הטארט:

1.במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה חתוכה לקוביות מערבבים עד לפירורים , ואז מוסיפים את החלמון ומעבדים עד לבצק- חשוב לא לערבב יותר מידי.

2.מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעה.

3.מרדדים את הבצק לעובי 2-3 מ”מ, לגודל שיהיה גדול מתבנית הטארט כדי שכשנעביר את הבצק יהיה מספיק לשוליים .

4.מעבירים את הבצק לתבנית הטארט, מצמידים את הבצק לשולי התבנית ועם סכין מורידים את השאריות שבולטות בשוליים .

5.לקרם שקדים פשוט מערבבים את כל החומרים ביחד

6. מחממים תנור ל170 מעלות.

7. מזלפים את כל הקרם שקדים על הטארט, מניחים את התפוחים שפרסמו כמו בסירטון .

8. מפזרים שקדים פרוסים ומכניסים לתנור ל25-35 דק עד שהטארט זהוב ויפה

9. לאחר שהטארט יוצא מהתנור מורחים אותו בדבש עם המים כדי שיבריק, אפשר גם עם ריבת מישמש!


תהנו!



תגובות


תגובות:

bottom of page