function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

חלת בצל וגבינות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 10 ביוני 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

והשבוע באופה איתכם לקראת שבת! נאפה לקראת שבועות😜חלת בצל עם גבינות! בטעם פשוט גן עדן!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרי גלם:

450 גרם מים

1 שקית שמרים טריים

2 ביצים בטמפרטורת החדר

50 גרם שמן זית (1/4 כוס מדידה)

100 גרם סוכר (1/2 כוס מדידה)

1 ק"ג קמח

2 כפיות מלח


למלית:

3 בצלים גדולים

כף שמן

50 גרם חמאה

מלח פלפל לפי הטעם

לבשל כד שהבצל מתרכך ומקבל צבע.

ואז לערבב עם 100 גרם בולגרית +100 גרם מוצרלה מגורדת

לקישוט שומשום/תבלין בייגל/רוזמרין/טימין


אופן הכנה:

מכינים בצק ומתפיחים: שמים את הקמח, המים, השמרים, הביצים, השמן והסוכר במיקסר ומתחילים ללוש על מהירות נמוכה.

מוסיפים מלח .

ממשיכים ללוש על מהירות נמוכה 10-15 דקות. הבצק צריך להיות רך וגמיש והגלוטן מתפתח.

מכסים ומתפיחים שעה – שעה ורבע, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

מחלקים את הבצק ל – 8חתיכות במשקל 150 גרם. מעצבים לכדורים חלקים, מכסים ומניחים למנוחה של 10-15 דקות.

מרדדים, ממלאים ומגלגלים לרצועה.

מעצבים כמו בסרטון ומניחים בתבנית עם נייר אפייה מסדרים טימין/רוזמרין, מתפיחים מכוסה כחצי שעה.

מורחים ביצה, שומשום/תבלין בייגלה.

מכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות ל15-25 דק עד לצבע זהוב .


מגישים חם!♥️




תגובות


תגובות:

bottom of page