חזה עוף מוקפץ בחמוץ מתוק
- noa einat
- 3 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
בא לכם חידושים מהחזה עוף הרגיש שלכם ? קבלו חזה עוף מוקפץ בחמוץ מתוק

חומרים:
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
3 כפות קורונפלור
כפית מלח
טיפה פלפל
לצפות את הקוביות עוף טוב טוב בתערובת.
לרוטב:
2 כפות שמן
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב חמוץ מתוק/רוטב צילי מתוק
1/2 כפית פפריקה
מערבבים ביחד
אופן הכנה:
-מחממים מחבת ומקפיצים את החזה עוף המצופה.
-שהוא קיבל סגירה מכל הצדדים מוסיפים את הרוטב ומערבבים מעט כדי שהכול יהיה מצופה.
-מבשלים 5 דק בחום בינוני
-מעבירים לקערת הגשה ואפשר לקשט בשומשום
ופשוט נהנים מכל ביס!




תגובות