הפיצה המושלמת לערב פיצות
- noa einat
- 28 באפר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
דאגתי לכם למתכון המושלם לפיצה!
תזמינו את החברים והמשפחה לערב פיצה ותכנסו למטבח כי לא תאמינו כמה קל להכין את הפיצה המושלמת.

לבצק:
600 גרם קמח פיצה
15 גרם שמרים טריים או 5 גרם יבשים
20 גרם סוכר
350 מ"ל מים פושרים
3 כפיות מלח
20 גרם שמן
לרוטב עגבניות:
1 פחית של עגבניות מרוסקות (אני הכי אוהבת את של mutti)
2 שיני שום כתושות
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
כף שמן זית
בזיליקום קצוץ
על הפיצה:
3 כדורים גבינת מוצרלה/מוצרלה מגורדת
100 גר' גבינה מסוג, פרמזן, קשקבל או פקורינו
אורגנו יבש
תהליך הכנת הפיצה:
תהליך הכנת הבצק:
1.למיקסר עם וו לישה מכניסים את הקמח, השמרים, המים, שמן הזית, סוכר ומפעילים במהירות נמוכה עד לקבל בצק.
2.לאחר קבלת בצק מוסיפים את המלח ולשים 10 דק, הבצק אמור להיות טיפה דביק וזה בסדר.
3. מעבירים את הבצק לקערה ומכסים עם ניילון נצמד להתפחה של 45 דק - שעה
4.מוציאים את הבצק למשטח עבודה מעט מקומח, מחלקים אותו לשלושה חלקים שווים-
5.מגלגלים כל חתיכת בצק לעיגול, ומניחים על משטח מקומח, מכסים במגבת למנוחה של 15 דקות.
6.מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים אותם בצד.
7. מדליקים את התנור ל250 מעלות עם תבנית אפייה הפוכה בפנים.
8. לוקחים כדור 1 , מניחים אותו על משטח מקומח ומתחילים להרחיב אותו עם הידיים, לאט לאט לסובב- אל תשכחו להשאיר חלק לקשה ולא לעשות אותו דק מידי שלא יקרע.
9. מניחים אותו על נייר אפייה, מורחים ברוטב עגבניות שהכנו, משאירים שוליים נקיים, מפנקים בגבינה ותוספות
10. מחליקים את הנייר אפייה על התבנית ההפוכה שבתנור ל10-12 דק עד שהיא מבעבעת ושחומה מלמטה .
תהנו!




תגובות