בראוניז שוקולד צ׳יפס מושחת
- noa einat
- 1 בנוב׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
צילמתי את המתכון הזה לפני חודש וחיכיתי לדיבורים על הגשם כדי שהוא יעלה.
אז תחזיקו חזק כי אנחנו הולכים לשלב שני עולמות שלא תאמינו כמה טעים זה הולך לצאת , אני הזהרתי מראש מוכנים? בראוניז ועוגיות שוקולד צ'יפס

חומרים לבראוניז:
200 גרם שמן
200 גרם שוקולד מריר
5 ביצים
כפית תמצית וניל
160 כוס סוכר לבן
100 גרם אינסטנט פודינג
קורט מלח
חומרים לעוגיות:
50 גרם חמאה רכה
40 גרם סוכר חום
25 גרם סוכר לבן
חלמון 1
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
75 גרם קמח
קורט מלח
50 גרם שוקולד ציפס מריר
25 גרם שוקולד ציפס חלב
תהליך הכנת העוגיות:
1. במיקסר עם וו גיטרה או פשוט בקערה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר 2.שהתערובת אחידה מוסיפים את החלמון . 3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול ומערבבים במהירות איטית.
4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר.
אופן הכנת הבראוניז:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.ממיסים בבן מארי או במיקרו את השמן והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה. 3.מוסיפים את כל החומרים וטורפים עד לתערובת חלקה.
4.שופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב, אני עשיתי ברינג עטוף.
5.לאחר ששמנו את הבלילה בתבנית נזרוק לתוכה צ'אנקים מפנקים של העוגיות שוקולד צ'יפס .
6.מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות. בודקים בעזרת קיסם אם שהבראוניז מוכן -עד קיסם מעט רטוב.
7.מצננים לחלוטין ואפילו ללילה שלם בטמפרטורת החדר וחותכים.
תהנו!




תגובות