top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

בראוניז שוקולד חמאת בוטנים ואוריאו

עודכן: 7 באפר׳ 2020

השילוב המושלם ניקרא לזה? ריבוע קטן עם כל כך הרבה טעמים מהממים

והפעם, קצר ולעניין :)

אני מפנקת אתכם במתכון מושלם שהכנתי ליום צילומים מיוחד עם מרין קויפמן שאתם חייבים להיכנס לאתר שלה.

אז קדימה למתכון:

(חומרים לתבנית 25*25)


 

מצרכים:

170 גרם חמאה

150 גרם שוקולד מריר

4 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

1/2 כוס סוכר חום

3כפות קמח רגיל

קורט מלח

3 שקיות של אוריאו/ גביע של מיני אוריאו

1 חמאת בוטנים


תהליך הכנת הבראוניז:

1. בקערה ממיסים חמאה ושוקולד עד להמסה מלאה.

2. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים עם התמצית וניל ועם הסוכר בהדרגה .

3. שמקבלים במיקסר קצף צהבהב תפוח מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבב מספר שניות.

4. מוסיפים את הקמח והמלח ומקפלים ידנית עד שהמסה חלקה

5. מכינים תבנית עם נייר אפייה, שופכים חצי מהתערובת לתבנית

6. עושים נקודות של חמאת בוטנים ואוריאו (כמו בתמונה).

7. מכסים מסה שנשארה.

8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25- 30 דקות.

9. מצננים, שופכים מעל מעט חמאת בוטנים מומסת.

10. מחכים מעט וחותכים.


בתאבון!


694 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page