top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

בלינצס דק דק

שבת בבוקר, האורחים בדרך... ולי מתחשק בלינצס ! ולא סתם בלינצס, בלינצס דק דק דק . קבלו את המתכון של סבתא פירי ז"ל, אישה מיוחדת בחיי שאת הטעם של הבלינצס שלה לא אשכח בחיים.




אז קדימה למתכון:



מצרכים: לבלינצס: 2 כוסות קמח תופח 1כוס קמח רגיל קורט מלח כפית סוכר רבע כפית תמצית וניל 3 ביצים 3 כפות שמן בין 500-750 ליטר מים **הערה למים- כמה מים? עד שהתערובת ממש דלילה וללא גושים.


למילוי: כל ממרח שתרצו !


תהליך הכנת הבלינצסים: 1. שממים את כל החומרים בקערה פרט למים. 2. מוסיפים מחצית מכמות המים וטורפים. 3. מוסיפים עוד מכמות המים בהדרגה עד שהתערובת דלילה. כל מה שנשאר עכשיו זה רק לטרוף עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה. 4. מחממים מחבת קטנה ומשומנת היטב. יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה. 5.מסובבים את המחבת מהר כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה ודקה. 6. מרימים מעט את הדפנות, הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט. **הראשונים לא יוצאים יפים וזה בסדר, אל דאגה!



בתאבון!

264 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page