top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

קרמבו לוטוס

אחרי המתכון של הקרמבואוריאו ושל המוס לוטוס שכולם התאהבתם בהם.... הגיע הזמן למתכון חדש ומיוחד, מתכון שמשלב בין 2 המתכונים המדהימים האלה.


מתכון קל להכנה, טעים, ופשוט מושלם.

אתם יכולים להחליף את הלוטוס בכל ממרח אחר:לואקר, ריבת חלב ואפילו נוטלה.

אז קבלו במחיאות כפיים את המתכון המושלם הזה,






אז קדימה למתכון:

(חומרים ל10 יחידות )


 

מצרכים: לתחתיות: 150 גרם שוקולד לבן 200 גרם עוגיות לוטוס


למרנג השווצרי: 80 גרם חלבון-מ2 ביצים 100 גרם סוכר – חצי כוס סוכר

ציפוי: 1 ממרח לוטוס- לא משתמשים בכל הממרח



תהליך הכנת הקרמבו: התחתית: 1. טוחנים במעבד מזון את העוגיות, אם אין לכם מעבד מזון אפשר לרסק את העוגיות עם כוס/מערוך כמו שמכינים כדורי שוקולד. 2.בבן מארי או במיקרו ממיסים את השוקולד הלבן. 3. לאחר שהשוקולד נמס, מערבבים אליו את העוגיות הטחונות. 4. שהתערובת הומוגנית ושכל הפירורי עוגיות מצופים בשוקולד הלבן, מעבירים אותם לנייר אפייה ובעזרת מערוך משטחים את המסה לשיכבה דקה, אך לא יותר מידי. שיכבה זו היא העובי של העוגיה בקרמבו. 5. מעבירים למקרר ל15-10 דקות. 6. מוציאים מהמקרר וקורצים בעזרת קורצן עוגיות את הגודל הרצוי.


תהליך הכנת המרנג השווצרי: 1.שמים בקערת המיקסר את החלבונים  והסוכר. 2. שמים את קערת המיקסר על סיר עם מעט מים(בן מארי). חשוב שהמים לא יגעו בתחתית הקערה. 4. טורפים כל הזמן וכאשר התערובת מגיעה לבין 60 ל-70  מעלות או שאין תחושה של גרגירים באצבעות מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים על מהירות גבוה עד שיש קצף חזק ומבריק, בערך 10 דקות:)- כמובן שאפשר גם במיקסר ידני! אך לוקח מעט יותר זמן. 5.מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על העוגיות המצופות. 6. מניחים את תחתית העוגיה על רשת ומזלפים את המרנג על העוגיה בצורת קרמבו. 7. מניחים במקרר למשך 10 דקות בערך.

ציפוי הקרמבו: 1. מניחים במיקרו למשך 10-20 שניות את הממרח, כמובן בלי המיכסה ובלי הנייר כסף. הממרח צריך להיות נוזלי אך לא חם מידי. 2.מניחים את הרשת עם הקרמבואים על תבנית עם נייר אפיה (כדי שהשאריות של הלוטוס יטפטפו ושיהיה ניתן לשמור אותם). 3.ועכשיו כל מה שנישאר זה לצפות את הקרמבו שנימצא על הרשת. 4. לאחר הציפוי ניתן לשים את הקרמבו במקרר או לאכול אותו כמו שהוא. -כמובן שאת שאריות הלוטוס שומרים, לא זורקים! חבל.



בתאבון!


479 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page