top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

קרמבו-אוריאו

עודכן: 7 באפר׳ 2020

את הקרמבואוריאו הזה הכנתי לפני שנים, עוד בתקופה שכתבתי בנענע 10, הייתי בת 16, ומתכון 1 שלי גרם לרשת לקרוס. היום אני מלמדת את הקרמבו בסדנת קינוחים שלי וכל פעם אנשים לא מאמינים כמה שזה קל וטעים להכין קרמבו לבד.


צילום: יחצ

חומרים ל16 קרמבו-אוריאו

קופסא 1 של אוריאו עם 16 יחידות

למרנג השווצרי: 80 גרם חלבון-מ2 ביצים 160 גרם סוכר

לציפוי

150 שוקולד מריר לציפוי הקרמבאוריאו+כף שמן 150 שוקולד לבן לציפוי הקרמבאוריאו+כף שמן

אופן הכנה: 1.מסדרים את העוגיות על רשת שמתחתיה יש מגש עם נייר אפייה(שהשוקולד יטפטף לשם)

ועכשיו המרנג השווצרי! 1.שמים בקערת המיקסר את החלבונים והסוכר. 2. שמים את קערת המיקסר על סיר עם מעט מים(בן מארי). חשוב שהמים לא יגעו בתחתית הקערה. 4. טורפים כל הזמן וכאשר התערובת מגיעה לבין 60 ל-70 מעלות או שאין תחושה של גרגירים באצבעות מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים על מהירות גבוה עד שיש קצף חזק ומבריק, בערך 10 דקות:). 5.מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על העוגיות המצופות.

לציפוי: 1. ממיסים את השוקולד ב2 קערות ניפרדות ומוסיפים לכל אחת מהן כף שמן. 2.ושופכים מעט כל כל קרמבואוריאו שיושבים על הרשת -עד שמצפים את כולו. 3. מחכים מעט שכל השוקולד יטפטף. מעבירים לצלחת הגשה@מגישים ואוכלים:)♥

*מומלץ לשים במקפיא/ במקרר לפני שאוכלים



צילום: מרין קויפמן תהנו!

170 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page