function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

קלצונה נוטלה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 6 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

קלצונה נוטלה - מאפה של אושר - או יותר נכון מאפה שגורם ללב שלי לפעום מהר יותר:)


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

500 גרם קמח לבן/קמח לחם/קמח פיצה

80 גרם שמן

9 גרם שמרים יבשים/ 25 גרם שמרים טריים

300 גרם מים

1 כפית מלח

1 צנצנת נוטלה

1 מסקרפונה- לא חובה

אבקת סוכר


תהליך הכנת הקלצונה:

- בקערת מיקסר עם וו לישה- לשים קמח, שמרים, שמן ומים.

- קיבלתם בצק? מוסיפים את המלח ולשים 10 דק על מהירות נמוכה.

- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה בטמפ החדר.

- מוציאים את הבצק למשטח מקומח.

-מדליקים את התנור ל200 מעלות .

- מחלקים את הבצק ל6 כדורים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה דקה יחסית.

-מורחים נוטלה בנדיבות ואם רוצים גם מסקרפונה .

-מקפלים את הבצק בצורה ירח- הכוונה לחצי, מהקדים היטב ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

-אופים עד להשחמה, מוציאים מפדרים באבקת סוכר ומגישים רותח.


תהנו! הכוויה בפה היא חלק מהסיטואציה:)




תגובות


תגובות:

bottom of page