bg.png
noa_cover_blog-2.png
noa_einat_haloheshet_logo_white.png
רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

פחזניות פיסטוק מושלמות

עם כל הרעש על השוקובו פיסטוק הייתי חייבת להכין את הפחזניות פיסטוק המדהימות האלה, שתדעו שזה קינוח מושלם וקליל לשבועות.

מתכון לכמות של 30-55 עוגיות





חומרים פחזניות:

125 גרם מים(1/2 כוס)

125 גרם חלב(1/2 כוס)

100 גרם חמאה

4 גרם מלח

15גרם סוכר (כף וחצי)

150 גרם קמח(1 כוס + כף)

190גרם ביצים (3 ביצים)

חומרים לקראמבל:

190 גרם חמאה 130 גרם סוכר חום 130 גרם קמח

למילוי: 125 גרם מסקרפונה 2 מיכלי שמנת מתוקה 30 גרם מחית פיסטוק 3 כפות סוכר

תהליך הכנת הקראמבל:

1.מערבבים הכול במיקסר עם וו גיטרה עד מסה אחידה. 2.מרדדים בין 2 ניירות אפייה מקומחים היטב דק דק. 3. ומעבירים למקפיא ל10 דקות. 4. קורצים בגודל הרצוי ומניחים על הפחזנית.


תהליך הכנת הפחזניות:

1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2.בסיר מביאים לסף רתיחה את החמאה, מים, חלב, סוכר ומלח.

3.מוסיפים את הקמח בפעם אחת ומסירים מהלהבה.

4.מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ומחזירים לאש ומערבים חזק עד שהבצק נראה יבש ואינו נדבק לדפנות הסיר.

5.מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים אותו 2 דקות על מהירות בינונית לקירור.

6.מוסיפים את הביצים אחת אחת!, חשוב לערבב היטב אחרי כל ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. 7.מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר 13 חלק ומזליפים עיגולים. 8.מניחים מעל דיסקט קראמבל, מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. אופים כ-20-30 דקות עד שהפחזניות מקבלות גוון זהוב כהה.

תהליך הכנת הקרם:

1.במיקסר עם וו בלון את כל החומרים במהירות בינונית ולאט לאט מעלים לגבוהה עד לקרם יציב, מעבירים את הקרם לשק זילוף

2.יוצרים חור בעזרת צנטר/ סכין בתחתית הפחזניות לאחר שתקררה, ממלאים בקרם פיסטוק ומגישים. הכנתם? ספרו לי איך יצא !





76 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות: