function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

פונדנט שוקולדי ומפנק

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 23 במרץ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 באפר׳ 2020

המצב לא פשוט, הילדים בחופש, כולנו בבית ומחפשים מה לעשות. לוריאל האחיינית שלי אצלנו והחלטתי לפנק אותה ולהכין איתה ביחד פונדנט שוקולד טעים ומפנק..






פונדט שוקולד :: חומרים-ל6 מנות

150 גרם חמאה 150 גרם שוקולד 4 ביצים 100 גרם סוכר 3 וחצי כפות קמח קורט מלח

תוספות- שוקולד לבן/מקופלת ועוד.



תהליך הכנת הפונדנט-

1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2.ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד. 3. מוסיפים את הסוכר תוך כדי טריפה, מוסיפים את הביצים 4.טורפים טוב טוב ושהתערובת חלקה מוסיפים את הקמח והמלח. 5. לגבי התבניות- אני אופה בתבנית חד פעמית אישית, אפשר בכוסות חרסינה אם הן מתאימות לחום שבתנור, ואפשר בתבנית של מאפינס אבל יהיה יותר קשה להעביר לצלחת בלי שכל השוקולד ישפך. 6. שופכים מן התערובת עד 1/2 גובה לכל תבנית, מוסיפים שוקולד לבן, מכסים עוד 3/4 גובה של התבנית. 7. אופים במשך 10-13 דקות. 8. ישר הופכים על צלחת,קצת אבקת סוכר ואוכלים. ניתן להוסיף קצפת או גלידה בצד אבל אפשר גם לאכול ככה ולהנות מכל רגע.



Comments


תגובות:

bottom of page