function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת תפוחים, קינמון ויוגורט

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

אומנם קיץ וחום אימים בחוץ אבל אין כמו ריח של קינמון, תפוחים ואיזה בחושה טובה ושווה.


אז קדימה למתכון:

(תבנית עגולה עם חור באמצע קוטר 24)

 

מצרכים:

5 ביצים L 350 גרם סוכר לבן 300 גרם שמנת חמוצה/יוגורט 180 גרם שמן קנולה 250 קמח תופח 2 תפוחים חתוכים, מקולפים :מבושלים עם 20 גרם סוכר,20 גרם חמאה ומעט קינמון שטרוייזל : מערבבים ביחד הכול ביחד 50 גרם קמח לבן 50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם סוכר לבן


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל160 מעלות.

  • מקלפים וחותכים לקוביות 2 תפוחים ירוקים, מערבבים עם 20 גרם סוכר, 20 גרם חמאה וקינמון ומבשלים עד שהם מתרככים.

  • מפרידים את התפוחים מהרוטב ומקררים מעט.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר, היוגורט, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים 1/2 מהתערובת לתבנית משומנת היטב, מפזרים חצי מהתערובת של התפוחים שופכים מעט רוטב ואת שאר המסה.

  • לסיום מפזרים על שאר התפוחים והשטרוייזל .

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 35-40 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ומגישים.

בתאבון!


Commentaires


תגובות:

bottom of page