לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

עוגת תפוחים ותבלינים

בזמן הקורונה אני אופה ללא הפסקה, כדי לנקות את הראש ממחשבות. יום שישי השעה 8 וחצי בבוקר הבית נקי, אני אחרי ריצה ויש עוגת תפוחים מעלפת בתנור, כל הבית מריח כמו עוגת תפוחים אחת גדולה,




מצרכים: 1 כוס סוכר לבן 1/2 כוס שמן קנולה 3 ביצים L 200 גרם שמנת חמוצה/שמנת צמחית 1/4 כוס חלב/מים 3 תפוחים ירוקים סמית

כפית קינמון אגוז מוסקט לפי הטעם 3/4 כוס שבולת שועל מורנפלייק 1 כוס+3 כפות קמח תופח אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה טורפים היטב סוכר,שמן, ביצים,שמנת חמוצה, חלב. מקלפים תפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות ומערבבים עם התבלינים . מוסיפים לקערה הגדולה את הקמח והקוואר ומערבבים, לא לערבב יותר מידי. מוסיפים את התפוחים והתבלינים ומערבבים מהר. מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 24. ואופים בין 25 ל35 דקות, לבדוק עם סכין או קיסם. תהנו! מחכה לראות איך יצא .


121 צפיות

תגובות:

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png