מתי לאחרונה יצא לכם לטעום עוגה בחושה שמורכבת גם מפירות יער ! גם משוקולד לבן ! לימון ומסקפונה? לא יצא לכם???? אתם חייבים להיכנס למטבח !
אז קדימה למתכון:
(חומרים לאינגליש קייק גבוהה או ל2 נמוכות)
מצרכים:
3 ביצים L
150 גרם שמן
120 גרם סוכר לבן
250 גרם מסקרפונה
180 גרם קמח לבן
כפית וחצי אבקת אפייה
גרדה של לימון שלם
50 גרם פירות יער
100 גרם שוקולד לבן
תהליך הכנת העוגות:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, מסקרפונה, שמן קנולה וגרדה מלימון עד לתערובת חלקה.
מערבבים את הקמח ואבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים, מוסיפים את השוקולד הלבן והפירות יער ומערבבים קלות.
מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב.
מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.
מצננים ונהנים.
בתאבון!
Comments