top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת מסקרפונה לימון, פירות יער ושוקולד לבן

עודכן: 1 באוק׳ 2020

מתי לאחרונה יצא לכם לטעום עוגה בחושה שמורכבת גם מפירות יער ! גם משוקולד לבן ! לימון ומסקפונה? לא יצא לכם???? אתם חייבים להיכנס למטבח !





אז קדימה למתכון:

(חומרים לאינגליש קייק גבוהה או ל2 נמוכות)

 

מצרכים:

3 ביצים L 150 גרם שמן 120 גרם סוכר לבן 250 גרם מסקרפונה 180 גרם קמח לבן כפית וחצי אבקת אפייה גרדה של לימון שלם 50 גרם פירות יער 100 גרם שוקולד לבן


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, מסקרפונה, שמן קנולה וגרדה מלימון עד לתערובת חלקה.

  • מערבבים את הקמח ואבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים, מוסיפים את השוקולד הלבן והפירות יער ומערבבים קלות.

  •  מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב.

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!






1,404 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page