function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת החלומות

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

העוגה המושלמת הזאת היא מתכון מתוך חוברת מתכונים שהרכבתי לחברת צוקטה בשבועות.

עוגה חגיגית, סופר קלה להכנה ותגרום לאורחים שלכם להתאהב בה.



צילמה : מרין קויפמן

אז קדימה למתכון:

 

מצרכים: תבנית בקוטר 20 תחתית העוגה:

250 גרם עוגיות לוטוס

2 כפות סוכר דמררה

100 גרם חמאה מומסת

קרם גבינה:

500 גרם שמנת מתוקה

200 גרם גבינת שמנת 30%

100 גרם סוכר לבן

1 אינסטנט פודינג

1 ממרח עוגיות

עוגיות של צוקטה או של לוטוס

אופן ההכנה:

-מפוררים את עוגיות הלוטוס למרקם גס מערבבים עם הסוכר והחמאה המומסת עד לקבלת מסה אחידה. - משטחים בתחתית התבנית – כדאי לשים שקף לעוגות מוס בצדדים .

-מכניסים למקפיא למשך חצי שעה .

-הכנת הקרם גבינה: מקציפים את כל החומרים ביחד עד לקבל קרם אחיד.

-שופכים את הקרם על תחתית העוגה ומחזירים למקפיא למשך לילה /5 שעות לפחות.

- מוציאים את העוגה לצלחת הגשה, ממיסים את הממרח עוגיות ושופכים על החלק העליון של העוגה וככה לאט לאט יוצרים את הפסים בצדדים. - מפוררים עוגיות ומקשטים את העוגה . - שומרים במקרר עד להגשה. בתאבון!


 
 
 

Comments


תגובות:

bottom of page