function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת גזר אלוהית

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

חייבת לספר לכם סוד קטן עלי, אני לא אוהבת עוגות גזר, כל עוגה שטעמתי לא הייתה לי טעימה. החלטתי שאני חייבת לסדר את הדבר הזה ואחרי המון ניסיונות ! קבלו את המתכון המושלם לעוגת גזר הקלה והטעימה ביקום.







אז קדימה למתכון:

(חומרים לאינגליש קייק גבוהה או ל2 נמוכות)

 

מצרכים:

3 ביצים L 150 גרם שמן 125 גרם סוכר לבן 100 גרם סוכר דמררה 80 גרם שמנת חמוצה 300 גרם גזר מגורד ( בערך 3 יחידות) 240 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה 1/2 כפית סודה לשתייה כפית קינמון ניתן להוסיף 50 גרם אגוזים קצוצים


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, סוכר דמררה, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הגזר, מערבבים ולבסוף את הקמח, אבקת אפיה, קינמון וסודה לשתייה וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב, מפזרים אגוזים(לא חובה )..

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!



800 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page