function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת גזר אלוהית

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 29 בספט׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

חייבת לספר לכם סוד קטן עלי, אני לא אוהבת עוגות גזר, כל עוגה שטעמתי לא הייתה לי טעימה. החלטתי שאני חייבת לסדר את הדבר הזה ואחרי המון ניסיונות ! קבלו את המתכון המושלם לעוגת גזר הקלה והטעימה ביקום.







אז קדימה למתכון:

(חומרים לאינגליש קייק גבוהה או ל2 נמוכות)

מצרכים:

3 ביצים L 150 גרם שמן 125 גרם סוכר לבן 100 גרם סוכר דמררה 80 גרם שמנת חמוצה 300 גרם גזר מגורד ( בערך 3 יחידות) 240 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה 1/2 כפית סודה לשתייה כפית קינמון ניתן להוסיף 50 גרם אגוזים קצוצים


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, סוכר דמררה, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הגזר, מערבבים ולבסוף את הקמח, אבקת אפיה, קינמון וסודה לשתייה וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב, מפזרים אגוזים(לא חובה )..

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!



Comments


תגובות:

bottom of page