top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

מוס לוטוס היסטרי

לפני 6 שנים כשכתבתי בנענע 10, הכנתי מתכון קל, ומיוחד שפשוט גרם לרשת לקרוס! כולם הכינו רק אותו, התמכרו! והפציצו אותנו בתמונות. ומאז הוא הצלחה מסחררת, אם עוד לא הכנתם אותו... זה הזמן !


צילמה : קרן ביטון כהן- מתכון מהכתבות שהכנו לנענע 10

אז קדימה למתכון:


 

מצרכים: 2 חבילות שמנת מתוקה 1 צנצנת ממרח לוטוס 25 יחידות עוגיות לוטוס 15-25 כוסות קינוחים (הכמות תלויה בגודל הכוסות) אופן הכנה: 

  • מפוררים במעבד מזון את עוגיות הלוטוס עד למצב פירורי.

  • שמים את הממרח לוטוס במיקרו לחצי דקה ומחכים שיתקרר.

  • מקציפים שמנת מתוקה למרקם יציב מאוד.

  • לאחר שממרח הלוטוס התקרר, מוסיפים אותו לשמנת המתוקה ומקפלים (מערבבים בעדינות).

  • מעבירים את מוס לשק זילוף.

  • בתחתית הכוסות מניחים מעט מתערובת הפירורים.

  • ממלאים את הכוסות במוס עד 3/4 גובה.

  • מפזרים את הפירורים מעל המוס.

  • מניחים במקרר להתייצבות לפחות שעה.


בתאבון!


8,369 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page