function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

מגולגלות במילוי דובאי ונוטלה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 22 ביוני
  • זמן קריאה 2 דקות

אם גם אתם נכללים באזרחים באכילה רגשית זה המתכון בשבילכם! עוגיות מגולגלות במילוי דובאי ונוטלה שלא תגידו שלא דאגנו לכם לנשנוש מנחם בממד🤍


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת

לבצק:

• 200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

• 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

• 1 ביצה בגודל L

• 1 חלמון

• 1 כפית מחית וניל (או 2 כפיות תמצית וניל)

• 2½ כוסות (350 גרם) קמח לבן

• 1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)

• קורט מלח


למילוי:

• 100 גרם שערות קדאיף, חתוכות קטן

• 50 גרם חמאה

• 80 גרם מחית פיסטוק

• 80 גרם שוקולד לבן, מומס

• 20 גרם שמן ניטרלי

• נוטלה (למריחה על הבצק)


אופן ההכנה:


הבצק:

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה ואבקת סוכר עד שהמרקם קרמי.

2. מוסיפים ביצה, חלמון ווניל – וממשיכים לעבד עד שהתערובת אחידה.

3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד.

4. יוצרים מלבן, עוטפים בניילון נצמד, ומצננים במקרר כשעה.


המילוי:

1. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את שערות הקדאיף הקצוצות ומשחימים תוך ערבוב מתמיד – עד שצבען הופך לחום בהיר וזהוב.

2. מעבירים את הקדאיף לקערה עם השוקולד הלבן המומס, מחית הפיסטוק ומערבבים היטב עד שכל הקדאיף מצופה ומאוחד עם התערובת.


הרכבת העוגיות:

1. מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-5 מ”מ.

2. מורחים שכבה של נוטלה על פני המלבן .

3. מפזרים לאורך הפס את תערובת הקדאיף .

4. מגלגלים לרולדה הדוקה, עוטפים ומקפיאים 10–15 דקות להתייצבות.

5. מחממים תנור ל-180 מעלות.

6. פורסים לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ, מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

7. אופים כ-12–15 דקות עד להזהבה קלה.


פורסים ונהנים מאושר צרוף🤍



תגובות


תגובות:

bottom of page