function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

מאפה שישגע את האורחים שלכם

עודכן: 7 באפר׳ 2020

ואו המתכון הזה ממכר תיזהרו! אז בשיתוף סוגת ווואלה אוכל קבלו את המתכון לגאלט פירות אדומים קל להכנה! שאתם יכולים להכין עם כל פרי שרק תרצו!


צילם :אפיק גבאי

לבצק:

300 גרם קמח לבן רגיל 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר 1 ביצה טרופה

למריחה:

1 גבינת טוב טעם 100 גרם סוכר לבן ¼ כפית מחית וניל איכותית


פירות אדומים, נקטרינה, שזיפים, משמשים חתוכים דק במנדולינה או ידני

לזיגוג לפני האפייה: ביצה

לזיגוג לאחר האפייה: לאחר האפייה: 50 גרם סוכר +50 גרם מים- רתיחה קלה.

אופן ההכנה - איך מכינים את גאלט החגיגי הזה?


מכינים את הגאלט: -מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה, הסוכר ומערבבים לאחר שמתקבל בצק פירורי מוסיפים את הביצה ולשים עד לקבלת בצק אחיד אם הוא עדיין יבש ניתן להוסיף 2-3 כפות מים קרים. - עוטפים את הבצק בניילון נצמד בצורת מלבן ושומרים במקרר שעה/ במקפיא חצי שעה. - מחממים תנור ל180 מעלות טורבו. - מוציאים את הבצק, מרדדים אותו על נייר אפייה מקומח לעיגול בקוטר 35 ס"מ. - שמים את הנייר אפייה על מגש ואז בונים את כל התוספות. - על הבצק מורחים בנדיבות בצורה עגולה את המלית (יש להשאיר שוליים בקוטר 2 ס"מ לא גבינה ). - מסדרים את כל הפירות על הגבינה. - מקפלים את השוליים כלפי פנים. - מורחים בביצה את השוליים של הבצק, מכניסים לתנור ל180 מעלות כ20-25 דקות(עד שמזהיב ) - מוצאים מהתנור מורחים את הסירופ סוכר, קצת פטל טרי על הגאלט ומגישים .




צילם :אפיק גבאי


תהנו!



104 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page