שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

לפרטים נוספים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

מאפה שישגע את האורחים שלכם

ואו המתכון הזה ממכר תיזהרו! אז בשיתוף סוגת ווואלה אוכל קבלו את המתכון לגאלט פירות אדומים קל להכנה! שאתם יכולים להכין עם כל פרי שרק תרצו!


צילם :אפיק גבאי

לבצק:

300 גרם קמח לבן רגיל 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר 1 ביצה טרופה

למריחה:

1 גבינת טוב טעם 100 גרם סוכר לבן ¼ כפית מחית וניל איכותית



מכינים את הגאלט: -מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה, הסוכר ומערבבים לאחר שמתקבל בצק פירורי מוסיפים את הביצה ולשים עד לקבלת בצק אחיד אם הוא עדיין יבש ניתן להוסיף 2-3 כפות מים קרים. - עוטפים את הבצק בניילון נצמד בצורת מלבן ושומרים במקרר שעה/ במקפיא חצי שעה. - מחממים תנור ל180 מעלות טורבו. - מוציאים את הבצק, מרדדים אותו על נייר אפייה מקומח לעיגול בקוטר 35 ס"מ. - שמים את הנייר אפייה על מגש ואז בונים את כל התוספות. - על הבצק מורחים בנדיבות בצורה עגולה את המלית (יש להשאיר שוליים בקוטר 2 ס"מ לא גבינה ). - מסדרים את כל הפירות על הגבינה. - מקפלים את השוליים כלפי פנים. - מורחים בביצה את השוליים של הבצק, מכניסים לתנור ל180 מעלות כ20-25 דקות(עד שמזהיב ) - מוצאים מהתנור מורחים את הסירופ סוכר, קצת פטל טרי על הגאלט ומגישים .




צילם :אפיק גבאי


תהנו!



33 צפיות

תגובות:

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png