function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

גאלט עם לאבנה ודבש

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 16 ביוני
  • זמן קריאה 1 דקות

אחר הצהריים ובא לכם פינוק? זה בידיוק הזמן להכין גאלט גדול עם לאבנה ודבש שיתן לי ביס חלום מנחם וטעים לאחר הצהריים🤍

כנסו למטבח להכין!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


לבצק:

1 כוס (140 גרם) קמח לבן

1 כוס (130 גרם) קמח כוסמין מלא /קמח לבן

1 כפית מלח

30 גרם (3 כפות) סוכר

130 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

¼ כוס מים קרים/חלב


למילוי:

לאבנה/ריקוטה

משמשים

זעתר טרי- לא חובה


לזיגוג:

1 ביצה בגודל L

מעט דבש לאחר האפייה


אופן הכנה:

במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות ואוספים לכדור בצק, משטחים לדיסקית ועוטפים בניילון נצמד. מצננים במקרר לפחות 30 דקות.

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את דיסקית הבצק לעיגול בעובי 5 מ"מ. מעבירים את עיגול הבצק לתבנית.

מורחים את עיגול הבצק בצורה חופשית בלאבנה כשמותירים שוליים בעובי 5 ס"מ. משבצים משמשים (גם כאן מקפידים לשמור על השוליים נקיים).

בעזרת הידיים מקפלים את שולי הבצק פנימה כך שהם מכסים רק חלק מהמלית ליצירת שוליים עבים ו"כפריים". מברישים בביצה טרופה.

אופים 35-40 דקות, או עד שהגאלט זהוב ואפוי היטב.

מעט דבש מלמעלה, זעתר טרי ומגישים


מחכה לשמוע איך יצא 🍑⁩



תגובות


תגובות:

bottom of page