את זה שאני מכורה לשוקולד אתם יודעים, אבל בנינו סוד קטן ... אני הכי אוהבת קינוחים שלוקח דקה להכין אותם. אז אם אתם כמוני המתכון הזה בשבילכם !.
צילום: קרן ביטון כהן
חומרים ריבועי בצק עלים- מופשרים לפי היצרן ממרח נוטלה/לואקר/לוטוס/שחר/חלבה/חמאת בוטנים ועוד מעט שיערות חלבה/בננה- כל תוספת שבא לכם ביצה להברשה
אופן הכנה:
1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2.לוקחים ריבוע של בצק עלים. 3.מורחים את הממרח שבחרתם באמצע- לא לשים הרבה מידי שהוא לא יתפוצץ וישפך החוצה. 4.שמים את התוספות . 5.מגלגלים ומסדרים על מגש אפייה, הפתח של הגילגול צריך להיות למטה וככה יעזור לאצבעות לא להיפתח במהלך האפייה. 6. מורחים בביצה. 7. מכניסים לתנור, אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
Kommentare