function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

אצבעות בצק עלים מושחתות

עודכן: 7 באפר׳ 2020

את זה שאני מכורה לשוקולד אתם יודעים, אבל בנינו סוד קטן ... אני הכי אוהבת קינוחים שלוקח דקה להכין אותם. אז אם אתם כמוני המתכון הזה בשבילכם !.



צילום: קרן ביטון כהן

חומרים ריבועי בצק עלים- מופשרים לפי היצרן ממרח נוטלה/לואקר/לוטוס/שחר/חלבה/חמאת בוטנים ועוד מעט שיערות חלבה/בננה- כל תוספת שבא לכם ביצה להברשה


אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2.לוקחים  ריבוע של בצק עלים. 3.מורחים את הממרח שבחרתם באמצע- לא לשים הרבה מידי שהוא לא יתפוצץ וישפך החוצה. 4.שמים את התוספות . 5.מגלגלים ומסדרים על מגש אפייה, הפתח של הגילגול צריך להיות למטה וככה יעזור לאצבעות לא להיפתח במהלך האפייה. 6. מורחים בביצה. 7. מכניסים לתנור, אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

131 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page