noa_cover_blog-2.png
noa_einat_haloheshet_logo_white.png
רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

אצבעות בצק עלים מושחתות

עודכן ב: 7 אפר 2020

את זה שאני מכורה לשוקולד אתם יודעים, אבל בנינו סוד קטן ... אני הכי אוהבת קינוחים שלוקח דקה להכין אותם. אז אם אתם כמוני המתכון הזה בשבילכם !.



צילום: קרן ביטון כהן

חומרים ריבועי בצק עלים- מופשרים לפי היצרן ממרח נוטלה/לואקר/לוטוס/שחר/חלבה/חמאת בוטנים ועוד מעט שיערות חלבה/בננה- כל תוספת שבא לכם ביצה להברשה


אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2.לוקחים  ריבוע של בצק עלים. 3.מורחים את הממרח שבחרתם באמצע- לא לשים הרבה מידי שהוא לא יתפוצץ וישפך החוצה. 4.שמים את התוספות . 5.מגלגלים ומסדרים על מגש אפייה, הפתח של הגילגול צריך להיות למטה וככה יעזור לאצבעות לא להיפתח במהלך האפייה. 6. מורחים בביצה. 7. מכניסים לתנור, אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

70 צפיות

תגובות: