function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

קראמבל תפוחים- קינוח קליל להכנה

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

עודכן: 7 באפר׳ 2020

המתכון הבא הוא מתכון חורפי ומהיר להכנה, קינוח שמזכיר לי שהחורף כבר פה. אז אני הכנתי את הקראמבל שלי עם תפוחים אבל אם יש לכם משמשים/ אגסים/ נקטרינות/ שזיפים זה ילך מעולה, מעל הגן עדן של התפוחים וקינמון תבוא שיכבה של ענני קראמבל חמאה בקיצור כל מה שחסר זה כדור גלידת וניל איכותית ואתם מסודרים.

 



חומרים לתפוחים: תבנית 20*30

5 יחידות תפוחים ירוקים 100 גרם סוכר קינמון ווניל לפי הטעם


לפירורים: 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם סוכר לבן/חום דמררה 100 גרם קמח לבן ניתן להוסיף קינמון גם לפה! להגשה אבקת סוכר


אופן הכנת קראמבל: -מדליקים תנור לטורבו 180 מעלות.

-במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר עם וו גיטרה שמים יחד את הקמח, החמאה, הסוכר והקינמון * את השלב הזה לא חייבים לעשות במעבד מזון אפשר גם בידיים עד לקבלת פירורים.

-בקערה גדולה שמים את התפוחים שאותם מקלפים וחותכים לקוביות בינוניות ומערבבים את הסוכר והתבלינים. - לוקחים תבנית ושמים בה את התפוחים ומעל את הבצק קראמבל . - מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30-35 דקות. -מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם גלידה .


תהנו :) חורף חמים ושמח!

Comments


תגובות:

bottom of page