כשעבדתי במסעדת קלואליס היה קינוח שלא הפסיק לצאת, פונדנט ריבת חלב עם גלידת לבנדר, אז אולי לא הכנתי גלידה אבל.... את הפונדנט היה אתם חייבים להכין !
פונדנט ריבת חלב : חומרים-ל6 מנות
450 גרם ריבת חלה איכותית 1 ביצה 2 חלמונים קורט מלח
תוספות- שוקולד לבן/מקופלת ועוד.
תהליך הכנת הפונדנט-
1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2. טורפים את כל החומרים לתערובת אחידה. 3. לגבי התבניות- אני אופה בתבנית חד פעמית אישית, אפשר בכוסות חרסינה אם הן מתאימות לחום שבתנור, ואפשר בתבנית של מאפינס אבל יהיה יותר קשה להעביר לצלחת . 4. שופכים מן התערובת עד 1/2 גובה לכל תבנית, מוסיפים שוקולד לבן, מכסים עוד 3/4 גובה של התבנית. 5. אופים במשך 10-13 דקות. 6. ישר הופכים על צלחת,קצת אבקת סוכר ואוכלים. ניתן להוסיף קצפת או גלידה בצד אבל אפשר גם לאכול ככה ולהנות מכל רגע.
Comments