function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

פונדנט ריבת חלב

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

עודכן: 12 באוק׳ 2020

כשעבדתי במסעדת קלואליס היה קינוח שלא הפסיק לצאת, פונדנט ריבת חלב עם גלידת לבנדר, אז אולי לא הכנתי גלידה אבל.... את הפונדנט היה אתם חייבים להכין !







פונדנט ריבת חלב : חומרים-ל6 מנות

450 גרם ריבת חלה איכותית 1 ביצה 2 חלמונים קורט מלח

תוספות- שוקולד לבן/מקופלת ועוד.



תהליך הכנת הפונדנט-

1.מחממים תנור ל180 מעלות. 2. טורפים את כל החומרים לתערובת אחידה. 3. לגבי התבניות- אני אופה בתבנית חד פעמית אישית, אפשר בכוסות חרסינה אם הן מתאימות לחום שבתנור, ואפשר בתבנית של מאפינס אבל יהיה יותר קשה להעביר לצלחת . 4. שופכים מן התערובת עד 1/2 גובה לכל תבנית, מוסיפים שוקולד לבן, מכסים עוד 3/4 גובה של התבנית. 5. אופים במשך 10-13 דקות. 6. ישר הופכים על צלחת,קצת אבקת סוכר ואוכלים. ניתן להוסיף קצפת או גלידה בצד אבל אפשר גם לאכול ככה ולהנות מכל רגע.




Comments


תגובות:

bottom of page