top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגת תותים

עונת התותים עוד מעט מסתיימת,

וזה הזמן המושלם להשתמש בתותים בשביל עוגה בחושה עם מעט קינמון ותותים רכים רכים שנותנים לעוגה ריח של ריבה מטורפת.





אז קדימה למתכון:

(חומרים לתבנית בקוטר 26)


 

מצרכים:

5 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

קורט קינמון(לא חובה)

1 מיכל שמנת מתוקה

350 גרם קמח תופח

10 תותים גדולים


תהליך הכנת העוגה:

1. מחממים תנור ל180 מעלות .

2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלמונים עם הסוכר- 3/4 כוס סוכר.

3. כשיש קצף תפוח  וצהבהב מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד מרקם כמו של קצפת- רך אבל יציב.

4.את תערובת החלמונים המוקצפת מעבירים לקערה גדולה.

5. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים עם וו בלון, את שארית  הסוכר מוסיפים בהדרגה עד קצף יציב וחזק אך לא יותר מידי.

6.מקפלים את החלבונים לתערובת החלמונים והשמנת, בעדינות! כדי להוציא יותר מידי אוויר.

7. מוסיפים את הקמח והקינמון, וממשיכים לקפל בעדינות.

8. מוסיפים את התותים החתוכים, מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת היטב.

9. מכניסים לתנור שחומם מראש, אופים במשך 45 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

10. מצננים את העוגה היטב לפני הוצאת מהתבנית.



בתאבון!


114 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Opmerkingen


תגובות:

bottom of page