function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת משמשים היסטרית

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

עודכן: 10 באפר׳ 2021

רגע לפני שמתחילה לה סדנת שמרים של שישי, זה הזמן המושלם להכניס עוגת משמשים לתנור. עוגה שכל המשתתפות הולכות להתפנק עליה.





אז קדימה למתכון:

(חומרים לאינגליש קייק)

 

מצרכים:

2 ביצים L 125 גרם סוכר לבן 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח משמשים רכים


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר,שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב, מסדרים חצאי משמשים על העוגה.

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים מספר דקות ובוזקים מעט אבקת סוכר.


בתאבון!


 
 
 

Comments


תגובות:

bottom of page