רגע לפני שמתחילה לה סדנת שמרים של שישי, זה הזמן המושלם להכניס עוגת משמשים לתנור. עוגה שכל המשתתפות הולכות להתפנק עליה.
אז קדימה למתכון:
(חומרים לאינגליש קייק)
מצרכים:
2 ביצים L 125 גרם סוכר לבן 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח משמשים רכים
תהליך הכנת העוגה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר,שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.
מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב, מסדרים חצאי משמשים על העוגה.
מכניסים את העוגה לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.
מצננים מספר דקות ובוזקים מעט אבקת סוכר.
בתאבון!
Comments