top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגת משמשים היסטרית

עודכן: 10 באפר׳ 2021

רגע לפני שמתחילה לה סדנת שמרים של שישי, זה הזמן המושלם להכניס עוגת משמשים לתנור. עוגה שכל המשתתפות הולכות להתפנק עליה.





אז קדימה למתכון:

(חומרים לאינגליש קייק)

 

מצרכים:

2 ביצים L 125 גרם סוכר לבן 100 גרם שמנת חמוצה 65 גרם שמן קנולה 90 קמח תופח משמשים רכים


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר,שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים.

  •  מעבירים לתבנית אינגלייש קייק משומנת היטב, מסדרים חצאי משמשים על העוגה.

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים מספר דקות ובוזקים מעט אבקת סוכר.


בתאבון!


1,362 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page