top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגיות שוקולד רכות עם עיגולי מרשמלו

קבלו אותו עוגיות קלות להכנה! שוקולד רכות רכות, עם מעט מרשמלו וקצת אבקת סוכר, עוגיות שפשוט כיף לאכול מתחת לשמיכה עם השוקו חם וסרט טוב, ובמצב שלנו... כמובן גם מזגן.


צילמה: קרן ביטון כהן



אז קדימה למתכון:

(חומרים ל30 יחידות)


 

מצרכים:

כוס + 3/4 כוס קמח לבן 1/4 כוס קקאו 1/2 כפית סודה לשתייה 1/4 כפית מלח 1 חבילת שוקולד מריר 100 גרם 100 גרם חמאה- בטמפ' החדר 1 כוס סוכר 1 ביצה 1/2 כוס חלב 1 כפית וניל

מספר חתיכות של מרשמלו


תהליך הכנת העוגיות:


  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • במעבד מזון מערבבים קמח,קקאו,סודה לשתייה,מלח ושוקולד, אם אין לכם מעבד מזון בבית אתם יכולים לקצוץ את השוקולד דק דק ולערבב אותו ידנית עם האבקות.

  • במיקסר עם וו גיטרה, במהירות בינונית מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.

  • לאחר שהחמאה והסוכר התאחדו מוסיפים את הביצה, החלב והווניל.

  • כשהתערובת חלקה מוסיפים את האבקות המעורבבות עם השוקולד, מערבבים במהירות בינונית עד שיש תערובת חלקה ונוחה לעבודה.

  • מכדררים בידיים או בעזרת 2 כפות עיגולים לא מאוד גדולים, מניחים על נייר אפייה, משטחים מעט ומכניסים לתנור ל10 דקות.

  •     לאחר 10 דקות שרואים שהעוגייה קפיצית במרכז מוציאים, מוסיפים 2,3 חתיכות מרשמלו ומכניסים בחזרה לתנור ל2 דקות אחרונות שהמרשמלו קצת נמס וקצת מקבל צבע:)

  • מצננים מספר דקות ובוזקים מעט אבקת סוכר.

טיפ- אל תאפו אותן יותר מהזמן הכתוב, אנחנו רוצים לשמור על הרכות של העוגייה מבפנים


בתאבון!


250 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page