רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

בראוניז חגיגי עם קרם מסקרפונה

עודכן ב: אפר 7

יש את התקופה הזאת בחורף שמגיעים החשקים... החשק שלי הוא להתפנק בסופלה אמיתי בתקופה הזאת.... בעצם סופלה אפשר לאכול תמיד. זהו מתכון שאני אוהבת במיוחד, קינוח שמשמח אותי, שמעודד אותי ומזכיר לי כמה התחום הזה הוא מדהים. ואם כבר הגענו ליום הסופלה הבינלאומי אז זה הזמן לפנק מישהו שאתם אוהבים מסופלה שוקולד אמיתי. קינוח קל אבל שמכינים אותו על המקום.





חומרים להכנת הקינוח :

חומרים לבראוניז: 225 גרם חמאה 250 גרם שוקולד מריר 5 ביצים כפית תמצית וניל 1/2 כוס סוכר לבן 3 כפות קמח רגיל/אינסטנט פודינג קורט מלח


חומרים לקרם מסקרפונה: 250 גרם שמנת מתוקה 125 גרם מסקרפונה 50 גרם אבקת סוכר חצי מקל וניל


לקישוט: תותים נשיקות שוקולד מגורד פניני קראנץ כל מה שמתחשק לכם

**התבנית- או 30*30 מרובעת או עגולה בקוטר 26.

אופן הכנת הבראוניז

מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים בבן מארי או במיקרו את החמאה והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה. עם וו הבלון/מקציף, מקציפים את הביצים והסוכר וניל. כשמתקבל קצף אורירי מוסיפים את הסוכר בהדרגה. כשמקבלים קצף חזק ומבריק, שופכים בעדינות את תערובת השוקולד לתערובת הקצף. מנפים לתערובת השוקולד את הקמח והמלח ומערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד. שופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות. בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה - אם הוא יוצא רטוב, השאירו בתנור. אם יבש - הוציאו את הבראוניז. מצננים לחלוטין ואפילו ללילה שלם בטמפרטורת החדר.

הכנת הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את המסקרפונה, תכולת מקל הוניל ואבקת הסוכר במהירות בינונית. לאחר 2 דקות של הקצפה, ופתיחת המסקרפונה מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עוד מספר דקות במהירות מהירה עד קרם יציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר 10 חלק.

הרכבה:

חותכים את הבראוניז לגודל שאתם רוצים, אני ממליצה על מלבנים באורך 5 ס"מ. מזלפים את הקרם בצורת נחש על הבראוניז. מסדרים כמה חתיכות של תותים מעל הקרם.מפזרים קישוטים.

תגובות:

לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png