top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

בלונדיז שוקולד לבן פירות יער

עודכן: 26 ביולי 2020

אז איך אתם עם שוקולד לבן ופירות יער? אם אתם כמוני... מאוהבים בשילוב, זה המתכון המושלם בשבילכם .





חומרים

100 גרם חמאה 150 גרם סוכר דמררה 3 ביצים בטמפ' החדר 1 כפית תמצית וניל קורט מלח 180 גרם קמח 1 כפית סודה לשתייה 100 גרם שוקולד לבן קצוץ 100 גרם פירות אדומים- ניתן לשים מיקס של פטל שחור, אדום, אוכמניות וכו'. אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות. 2. בקערה גדולה ממיסים יחד חמאה וסוכר חום וטורפים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. 3. מוסיפים את הביצים, הוניל והמלח וטורפים שוב עד לתערובת אחידה . 4. מוסיפים את הקמח  והסודה לשתייה ומערבבים מעט בעזרת לקקן. 5. מוסיפים את השוקולד ו3/4 מהמיקס פירות אדומים, ומקפלים. 6. מעבירים לתבנית משומנת קלות, ולאחר שהעברנו את התערובת מפזרים מלמעלה את שארית הפירות האדומים. 7. אופים בתנור שחומם מראש כ30 דקות. 8. מצננים היטב לפני שפורסים לריבועים-מומלץ לקרר את העוגה במקרר כחצי שעה לפני החיתוך.

493 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


תגובות:

bottom of page