top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת ביסקוויטים שלא תצליחו להפסיק לישר

בואו נדבר רגע על נוסטלגיה. עוגת ביסקוויטים היא לחלוטין העוגה המושלמת, עוגה שאני זוכרת שאמא שלי הכינה בלי הפסקה. שכבות של אושר עם רוטב שוקולד מלמעלה, יש טעם לי את הטעם המדויק של העוגת ילדות הזאת, החלטתי לקחת את הטעם הזה ולהוסיף לו רוטב בייגלה, כמובן שאתם יכולים להכין עם רוטב שוקולד . אז מי בא ליישר את העוגה שבתבנית?

סתם שתדעו שאני אוהבת את העוגת ביסקוויטים שלי מלאה בשכבות דקות של קרם ויותר ביסקוויטים :) אבל אתם יכולים לשחק עם זה.




אז קדימה למתכון:

 

מצרכים: תבנית בקוטר25*25 או עגולה תחתית העוגה:

400 גרם פתיבר 1/2 כוס חלב

קרם גבינה:

500 גרם שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה

30 גרם סוכר לבן(3 כפות)

1 אינסטנט פודינג(80 גרם)

לציפוי: רוטב בייגלה של גולדה או רוטב שוקולד: 150 שמנת מתוקה 200 שוקולד חלב

אופן ההכנה:

-טובלים את הפתיבר בחלב, ומסדרים שיכבה בתבנית.

-הכנת הקרם גבינה: מקציפים את כל החומרים ביחד עד לקבל קרם אחיד.

-יוצרים שיכבה קרם, שיכבה קרם, העליון והסופי צריך להיות קרם . - מקררים את העוגה מינימום 4 שעות במקרר. - ממיסים את השוקולד והשמנת ביחד במיקרו ושופכים על העוגה לאחר שהתקררה לחלוטין, מי שמכין כמוני עם רוטב של גולדה יכול פשוט לשפוך על העוגה. - שומרים במקרר עד להגשה. בתאבון!


1,055 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page