top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

שטרודל תפוחים קל ופשוט



מתכון לכמות של 4 גלילים שמנים ויפים

 



מצרכים:

בצק פילו- מופשר לפי הוראות היצרן

100גרם חמאה

מלית

1ק"ג תפוחי עץ גרני סמיט- מקולפים וחתוכים לריבועים קטנים

60גרם סוכר לבן

60גרם חמאה

1/2כפית קינמון טחון+מקל קינמון(לא חובה)

50גרם עוגיות חמאה מרוסקות לפירורים


אופן הכנה

-מכינים את מלית התפוחים: במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים. מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות ומצננים לחלוטין.

-מרכיבים את השטרודל : מניחים עלה פילו על נייר אפייה. מברישים בחמאה מומסת, מפזרים מעט פירורי עוגיות ומכסים בעלה נוסף. חוזרים על הפעולה עד-ל3 שכבות.

-מניחים בשורה לרוחב למטה את מלית התפוחים . - מגלגלים לקבלת רולדה. -מעבירים את הרולדה יחד עם נייר האפייה לתבנית תנור.

-מברישים מבחוץ בחמאה מומסת ואופים בחום של 180 מעלות, 20-25 דקות.

382 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Σχόλια


תגובות:

bottom of page