function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

קינוח קדאיף קליל לחג

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 8 ביוני 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

קבלו מתכון קראנצי וקליל לחג! 10 דק עבודה ויש לכם קינוח מושלם שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים ל-10-15 כוסות תלוי בגודל הכלי מאפינס:

200 גרם שערות קדאיף, מופשרים לילה לפני

100 גרם חמאה

2 כפות אבקת סוכר

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%

125 גרם מסקרפונה

2 כפות פודינג וניל

פירות טריים של @carmelblueberry


תהליך הכנה קליל ומהיר!

1. מחממים תנור ל180 מעלות.

2. ממיסים חמאה ומערבבים אותה עם אבקת הסוכר והשערות קדאיף.

3. מסדרים את השערות בתבנית שקעים של מאפינס, מהדקים היטב לדפנות ולתחתית.

4. אופים 10-15 דק על לצבע זהוב.

5.מקציפים את כל החומרים של הקרם לקצפת יציבה.

6. מעבירים לשק זילוף, לאחר שהקדאיף התקרר ממלאים בקרם ומקשטים בפירות.


תהנו ! מהביס המושלם. אפשר להכין את הקדאיף מראש ולמלא רק ברגע ההגשה.




תגובות


תגובות:

bottom of page